webshop készítés
Lassú a webáruháza? Itt a megoldás, hogy felgyorsítsuk

A Google megköveteli a webáruházaktól is a sebesség növekedést. Önnek is lassú webáruháza van? Ideje belerúgni a motorba és felpörgetni azt. Vagyis egy felmérés után javaslatokkal, kész megoldásokkal fogjuk gyorsvonattá alakítani webáruházát.

service-detail-1Alapos felmérés fogja megelőzni a módosításokat.
A tárhely sebességétől kezdve a webáruház motoron át az alkalmazott fotókon keresztül a külső scriptekig szinte minden hozzátesz egy picit az oldal betöltődési sebességéhez. Vagyis nem azonnal mondható ki egy webshopról, hogy lassú. Ezeknek az elemeknek vizsgálata, a hibák feltárása, kielemzése az első lépcsőfok  a sikeresség felé. Majd ezután egy átgondolt folyamaton át elkészűlhetnek a módosítások ami után rakétára ültetjük a webáruházat. Vannak mindenképp kötött elemek az áruházakban így ezeknek a figyelembevételével mindenképp számolnunk kell majd.

 

A webáruház sebességoptimalizálás nem SEO, viszont van hozzá köze. Itt nem foglalkozunk a tartalmi beállításokkal (keresőoptimalizálásra külön adunk árajánlatot), ha csak nem szól bele a sebességnövelésbe, ezzel az optimalizációval igyekszünk a legjobb értékeket elérni a sebességteszteken, vagyis hogy a leggyorsabbá tegyük a lehetőségekhez képest a webáruházat.


Webáruház optimalizálási szolgáltatás fejlesztéseket, külső pluginokat, egyéb módosításokat tartalmazhat. Az elvégzett feladatok után is alkalmazni kell az ajánlott folyamatokat, hogy megmaradjon a jó sebesség.

WEBÁRUHÁZ optimalizálás

webshop készítés
Vizsgálat / Elemzés

Mindent felölelő vizsgálatok alapján meghatározható a lassú működés oka. A szerver, motor, sablon, pluginok vizsgálata mind ide tartozik.

webshop készítés
Az elemzés áttekintése

Minden elemzés elkészülte után az átbeszélésen minden pontra kitérünk, hogy egyértelmű legyen az elemzések tartalma, annak költségvonzata.

webshop készítés
Optimalizálás, kivitelezés

Az elemzések után áttérünk a kivitelezésre. A sebesség optimalizálása lépcsőzetesen kivitelezve valósul meg a már korábban eldöntött pontok szerint.

webshop készítés
Újraelemzés / Stratégia

Az elkészült sebességoptimalizáció elkészülte után bemutatásra kerül a működés, az esetleges használat, továbbá a későbbi elvégzendő optimalizációk. Így gyors webáruházat adunk át a megrendelőnek.

Garantált és eredményorientált webáruház sebesség növekedés.!

A GrenT Média csapata több éves tapasztalata biztosíték a webáruházak sebességnövelésére. Csapatunk webáruházak sokagásain felhasznált sebességoptimalizálási megoldásai biztos alapot képeznek bármely Opencart vagy WooCommerce webáruház tovább gyorsításán. Ez az optimalizálás segített elérni a globális keresőmotorok nagyobb láthatóságát, több felhasználó megtartását.

Optimalizálás: Az e-kereskedelem egy nagyon dinamikus és folyamatosan új kihívásokkal teli terület, ahol az optimalizált működés elengedhetetlen.

Csapatmunka: Csapatunk egyetlen célja, hogy nagyfokú vevői elégedettséget és gyors webáruházakat, eredményeket biztosítson már meglévő vagy most induló webáruházaknál.

Google: A keresőmotorokat és azok követelményeit folyamatosan frissítik az új frissítéseket és ahhoz igazodást már nem mindenki tudja követni. Csapatunk ezek alapján hozzáigazítja a webshopok működését.

Kommunikáció: A kommunikáció kulcsfontosságú az optimalizálás sikeressége szempontjából.
Az optimalizálás során összegyűjtött információkat ismertetjük a megrendelővel. Ezek az információk és azok változásait többféle csatornán is elérhetővé tesszük. Ezeket a jelentéseinket az ügyfelek magasan értékelik amit szintén felhasználunk.

Ügyfél visszajelzések: Nagyon fontos a webshop optimalizálás szempontjából az ügyfelek visszajelzései, ugyan is mindenki a saját webshopjával van a legjobban tisztában, így apróbb eltérések azonnal megmutatkoznak, ami nagyban segítik munkánkat.


Kérje ajánlatunk Webshop optimalizáláshoz!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!