Webkatalógus készítés, katalógus weboldalak

Mit jelent egy online katalógus? Gyakorlatilag egy olyan webáruházat készítünk ami a termékeket csak bemutatja viszont nem a megszokott formában értékesíti. A legtöbbször a termékekre vagy a katalógus elemei mellett egy form ékeskedik. Ahol a látogató érdeklődését vagy ajánlatkérését közölheti a katalógus üzemeltetője felé.

Webes katalógusMikor kellehet egy Online katalógus?

  1. A termékeket egy szolgáltatással együtt lehet megvásárolni. Magábana a termék akár értéktelen is lehet.
  2. Az ára a terméknek egyedi, soktényezős árkalkuláció alapján van meghatározva és ezért mindig friss ajánlatot kell adni.
  3. A beszerzése a terméknek sok időbe tellhet vagy a készlet információ egy távoli raktárban van.
  4. Egyedi méretre készülö termék vagy alkotás.

Van még sok ilyen lehetőség ami egy katalógus létét fontossá teszi. Az online katalógus kivitelezésekor még sok más kérdésben is döntésre kell jutni amik legalább olyan fontosak mint egy webáruház készítéskor.


Kérje ajánlatunk Webkatalógus készítéshez!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elkészült Webáruházakból

Rólunk Mondták

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető

Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek

Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.

T.Angéla / Projektvezető

Summary
Webkatalógus készítés
Service Type
Webkatalógus készítés
Provider Name
GrenT Média Kft,
Doba u. 5.,Budapest,Pest megye-1101,
Telephone No.+36705555555
Area
Budapest, Magyarország
Description
Termékpaletta bemutatásához a webáruház túl sok funkcióval rendelkezik, azonban ebből könnyedén tudunk webkatalógust készíteni.
Gr3nT