Webáruházba integráció és webshopok  összeköttetése

Ma már nem lehet nagy termékmennyiséget úgy módosítani, megjeleníteni és folyamatosan frissen tartani, hogy azt ne valamilyen automatikus folyamat végezné. Az automatizmusok nélkül a termék és rendelési adminisztrációk olyan időket emészthetnek fel ami már az értékesítés rovására megy. Ezeknek a folyamatoknak a kivitelezésében is az Ön segítségére tudunk lenni.

Webáruházba integráció

Nagykereskedések termék XML, XLS, CSV,TXT,stb. bekötése az Ön webshopjába, amin keresztül a termékeket azonnal elérheti és aktualizálhatja őket, vagy készletet és árfrissítést végez az ön beavatkozása nélkül automatán az év 365 napján.

Webáruház számlázókkal való összekötése

Ma már ez is alapkövetelmény, hogy a webáruház rendelkezzen kapcsolati lehetőséggel valamely számlázórendszerrel. Itt még persze mindig vannak részlet kérdések, de a tendencia jól látszódik. Automatán tudjunk rendeléseket letölteni és azt kiszámlázni.

webshop összeköttetés

Ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek összekötése

Ez a Megawebáruházak új korszakával fellépő igény, ahol is a több mint 100.000-es terméklistával rendelkező webáruházaknak már egy központi rendszerben kell kezelni termékeiket és a megrendeléseket, számlázást és a szállítást is ezekben a rendszerekben végzik el. Hatalmas előnyük hogy részletes adatokat tud kezelni mindenről és nagyságrendekkel több információval tudja ellátni a webáruházakat is.

Amikor felmerül ez az igény és megkeresésre kerül sor, kérjük az alábbi információk álljanak rendelkezésre.

    • cél áruház típusa, verziószáma
    • beköttendő szoftver neve
    • beköttendő szoftver dokumentációja

Ezek az információk számunkra nagy segítség és persze sokkkal gyorsabbá teszi a feldolgozást, kivitelezés megkezdését.


Kérje ajánlatunk Összeköttetés készítéshez!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elkészült Webáruházakból

Rólunk Mondták

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető

Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek

Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.

T.Angéla / Projektvezető

Summary
Összeköttetés
Service Type
Összeköttetés
Provider Name
GrenT Média Kft,
Doba u. 5.,Budapest,Pest megye-1101,
Telephone No.+36307567900
Area
Budapest, Magyarország
Description
Webáruház összeköttetések, egyéb kapcsolatok építése. Számlázó és ügyviteli / vállalatirányítási rendszerrel összekötés
Gr3nT