Webáruház készítés - GrenT Média!

//grentmedia.hu/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-1-1.png

Webáruház készítés

Új webáruház készítésekor nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni, majd mindezeket beállítani, hogy értékesítésre alkalmas webáruházunk legyen. Mivel az ajánlatkéréskor sokszor megkérdezik, hogy mit tartalmaz az egyedi árajánlat, ezért vázlatpontokba szedtük a tudnivalókat, hogy érthető legyen, egy webshop előkészítése miért igényel sok időt és gondos odafigyelést.

A webáruház készítés folyamata igen bonyolult és szövevényes eljárás. Mivel az igényeket és a lehetőségeket kell közös nevezőre hozni. Amikor webáruház készítésről beszélünk akkor a cél egy olyan webáruház elkészítése amellyel minden folyamat ami egy termék online értékesítéséhez szükséges az rendelkezésre álljon.

Na de mik ezek szükséges elemek, erre fogok most kitérni.

Webáruház készítésnél a termékek és azok tulajdonságainak lehetőség szerint minél részletesebb adminisztrálhatóságára szoktunk kitérni.

Amikor túljutunk a termékek kezelésén akkor az elkészítendő webáruháznak valamilyen módon tudnia kell fizetési módokat és szállítási módokat felajánlani a vásárlónak ezeknek beállítása lehet akár egyszerű is, de lehet részletesen elaprózott is.

Leegyszerűsítve a kérdést, milyen fizetési és szállítási módokra van szükség?

Webáruház készítés ma már nincs responsive kivitel nélkül, tehát minden ügyfelünk éppúgy elérheti webáruházunk a laptopján át mint mobilról vagy tabletről.

Vagyis az új webáruház kizárólag responsive kialakítású lesz.

Azt szeretné minden vevőnk, hogy gyorsan egyértelműen és lehetőleg a legegyszerűbben tudjon vásárolni, ezért minden webáruház készítéskor az egy oldalas fizetési felületet szoktuk ajánlani. Nincs lépcső és nincs külön ablak, tab stb. Van egy lap néhány mezővel amit ki kell tölteni és megnyomni a rendelés gombot.

Ezért mi erre mindig figyelünk és lehetőleg szorgalmazzuk a használatát.

Na de mi a helyzet a marketinggel?

A webáruház készítéskor ma már ez is fontos tényező. Olyan webáruházakat adunk át megrendelőinknek amikben könnyedén onthatják magukból a jobbnál-jobb tartalmakat. Vagy is a webáruház tartalommarketing követelményeit ezzel kipipálhatjuk.

Mitől lesz más a webáruház készítés nálunk?

Mondhatni apait anyait beleadunk a webáruházak készítésébe azonban az igazság az, hogy a tapasztalat és a tanácsadás, a rendelkezésre állás az amivel többet nyújthatunk.

      • Mi csak azt ajánljuk webáruház elkészítése folyamán amihez van már információnk. 
      • Mi nem használunk más webáruház motorokat csak az általunk használtat. 
      • Mi azért ajánljuk az Opencart webáruház motorokat webshop készítéshez mivel fejlesztése könnyű, használata egyszerű. 

Webáruházak elkészítése után mindig van új igény, új fejlesztés vagy kivitelezni való. Ezekben mindig partnerei vagyunk megrendelőinknek, hogy a webáruház amit használatba vettek még jobb és profibb legyen.

Milyen webáruház készítést nem vállalunk?

      • Nem vállalunk más webáruház motorokkal webáruház készítést. 
      • Nem vállalunk olyan webáruház készítést ahol a tulajdonosok sem tudnak megeggyezni a kivitelezendő feladatokban. 
      • Nem szoktuk ajánlani a régi webáruház verziók toldozását-foltozását mivel szerintünk az kidobott pénz, ezért ügyfeleink pénzét nem pazaroljuk csak azzal, hogy elkészítjük azt a módosítást amit később újfent el kellene készíteni. 
      • Nem vállalunk olyan webáruház készítést amiben a termékek értékesítése törvénybe ütköző.Ezen kívül bármily webáruház készítésben partnerek tudunk lenni amennyiben a más webáruház készítési feladatainkba nem ütközik a kivitelezés. 

Ez amiben a Grent média partner tud lenni a kívánt webáruház készítésben.

Könnyű webáruház használat, sajátítsa el ön is a tudást

A webáruház-készítés az értékesítendő termék és a köré vont szolgáltatások összességére kialakított webshop-rendszer teljes beállítását jelenti. Mi a legnépszerűbb CMS-rendszereket üzemeljük be Önnek, hogy már a közeljövőben értékesíteni tudja termékeit. A méltán híres Opencart webáruház-rendszer egy nagyon gyorsan hadrendbe állítható webáruház-motor, amelyet könnyen a kedvünkre alakíthatunk.

//grentmedia.hu/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-2.png
//grentmedia.hu/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-1.png

Webáruház készítés

"Sok éves webáruház készítési tapasztalattal azért vagyunk, hogy segítsük ügyfeleinket elérni a céljaikat . Értékesítsen on-line, hogy minél több vásárlót érjen el."

 • Egyszerűen kezelhető admin felület ami teljesen magyar nyelvű
 • Korlátlan kategória és termékmennyiség
 • Egyedi kedvezményrendszer, pont, kupon és utalvány lehetőség
 • Teljesen mobilbarát webáruház az ön igényei szerint

Amiben a segítségre tudunk lenni

webshop készítés
Opencart webáruházak

Lépjen be Ön is Opencart webáruházat használó partnereink közé, élvezze a könnyű használhatóságot.

webshop készítés
Webshop migrálás

Régi, elavult webáruházakból importáljuk termékeit, információit egy új profi webáruházba.

webshop készítés
Egyedi Opencart modulok

Egyedi megoldásokra van szükség? Fejlesztőink minden kihívást megoldanak. Egyediesítse Ön is áruházát.

webshop készítés
Webáruház optimalizálás

Egyre fontosabb funkció a webáruházunk teljesítménye. Bízza ránk Opencart, WooCommerce áruháza optimalizálását.

Kérje ajánlatunk Webáruház készítéshez!

Segítünk, hogy webáruháza elkészüljön és növelhesse bevételeit
//grentmedia.hu/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-3.png

Mondja el nekünk igényeit


Hasznosítsa a teljesen nyílt forráskódú keretrendszereinket, lépjen kapcsolatba velünk, és kap egy testre szabott és kezelhető webáruházat, amely megfelel majd az Ön igényeinek és követelményeinek.


Kérje ajánlatunk Webáruház készítéshez!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ha még több információra kíváncsi, hívjon minket +36 30 756 7900 vagy töltse ki a fenti űrlapot vagy írjon nekünk info@grentmedia.hu

Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés

Egy elavult webshopból fejlesztettek számomra egy új lehetőségekkel kecsegtető Opencart webáruházat. Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés. Nagyon elégedett vagyok.

M.Szilárd / Megrendelő

Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek

Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.

T.Angéla / Projektvezető

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető

Gr3nT