Webáruház felújítás, webshop költöztetés

Ön is rájött és érzi már, hogy eljárt az idő webáruháza felett? Itt az idő az új stílus vagy az új technológiák felhasználására?
Szükség volna mobil nézetre, kuponokra, kedvezményekre még több látogatóra, új fejlesztésekre?

Akkor mi vagyunk a megoldás ezekre a problémákra, teljes webáruház migrációt végzünk és egy új modern stílussal köszöntheti vásárlóit.

Csapatunk teljes migrációt hajt végre régi webáruházából új és remek webshopjába. A csapatunk és Ön között folyamatos kapcsolat épül ki ami alapján a webshop átalakításkor minden felmerülő kérdésre, döntésre rögtön és azonnali megoldásra tudunk jutni.

webáruház bővítés

Milyen folyamatokon megy át az Ön webshopja?

  • Kiválasztjuk az új webáruház sablonját
  • Kívánalmaknak és lehetőségekhez mérten beállítjuk a sablont
  • Egyedi fejlesztéseket elkészítjük és leteszteljük
  • A teljes webáruház anyagot átemeljük az új webáruház motorjába
  • Az elkészült webshopot átadáskor harcra készen veheti át tőlünk.

A már elkészült webáruházainkban is van olyan amit partnerünk kérésére frissítettünk ami az átadás után tovább növelte eladásait.

 

Ha Ön is úgy gondolja, hogy itt az idő a webáruház frissítésnek akkor kérje ajánlatunkat, dolgozzunk együtt webáruházának frissítésén, bővítésén.


Kérje ajánlatunk Webáruház felújításhoz!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elkészült Webáruházakból

Rólunk Mondták

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető

Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek

Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.

T.Angéla / Projektvezető

Summary
Webáruház felújítás, frissítés
Service Type
Webáruház felújítás, frissítés
Provider Name
GrenT Média Kft,
Doba u. 5.,Budapest,Pest megye-1101,
Telephone No.+36307567900
Area
Budapest, Magyarország
Description
A Opencart webáruház felújjítás, vagy már működő webáruház módosítása, felmerülő egyedi igények, fejlesztések kivitelezése.
Gr3nT