Multi webáruházak fel/el(készítése)

A több webáruház több bevételt jelent és a kiéleződött piacon ez egy jól felépített webáruház családdal minden gond nélkül megoldható, és olyan előnyre tehet szert a konkurencia előtt amit igen nehéz behozni. Ha mobiltelefont értékesítünk akkor mellé nyithatunk egy webshopot a tokokra és nyithatunk egyet a memória kártyákra is.  Jó marketing tudással és némi tőkével ezek a webáruházak önállóan is termelik a bevételt függetlenül egymástól.

De a jó hír az, hogy ezt akár 1 adminisztrációs felületről is kivitelezhetjük. Nem kell minden webáruházhoz külön belépni és külön foglalkozni a termékekkel a megrendelésekkel. Egy helyen minden elérhető, így sok időt és energiát spórolhatunk meg magunknak.

Hogyan lehet Dupla / Tripla webáruháza?

  1. Gyakorta elég a megoldáshoz egy webáruház elkészülte után egy teljes másolat készítése. A fontos információk átírása és a design csere után és az új termékkör feltöltésével már is két harcra kész webáruházunk van.
  2. A másik megoldás az, hogy az Opencart multishop technológiát alkalmazzuk, ahol már csak a sablont kell lecserélni és a termékeket elszeparálni a megjelenítendő webáruházakhoz.

multistore webáruház

A webáruházak elkészülte után már csak a marketing marad hátra, hiszen egyetlen webshop sem képes profitot termelni látogatók nélkül. Segítségünkkel a megfelelő felmérések és elemzések után a termékprofil beállításával elindul a folyamat.


Kérje ajánlatunk Webáruház duplikáláshoz!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elkészült Webáruházakból

Rólunk Mondták

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető

Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek

Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.

T.Angéla / Projektvezető

Summary
Webáruház duplikálás
Service Type
Webáruház duplikálás
Provider Name
GrenT Média Kft,
Doba u. 5.,Budapest,Pest megye-1101,
Telephone No.+36307567900
Area
Budapest, Magyarország
Description
Már elkészült webáruházát sikeresen duplikáljuk és más domain címen beállítjuk.
Gr3nT