Mit jelent egy online katalógus? Gyakorlatilag egy olyan webáruházat készítünk ami a termékeket csak bemutatja viszont nem a megszokott formában értékesíti.

Online katalogusA legtöbbször a termékek vagy a katalógus elemei mellett egy form ékeskedik. Ahol a látogató érdeklődését vagy ajánlatkérését közölheti a katalógus üzemeltetője felé.

 Miért lehet jó egy online katalógus?

    •  - A termékeket egy szolgáltatással együtt lehet megvásárolni. Magában a termék akár értéktelen is lehet.
    • - Az ára a terméknek egyedi, soktényezős árkalkuláció alapján van meghatározva és ezért mindig friss ajánlatot kell adni.
    • - A beszerzése a terméknek sok időbe tellhet vagy a készlet információ egy távoli raktárban van
    • - Van még sok ilyen lehetőség ami egy katalógus létét fontossá teszi.

Egy online katalógus remekbeszabott keresőoptimalizálási lehetőségekkel lehet igazán jó értékesítési partner a mindennapokban. Ennek kivitelezésében töltse ki űrlapunkat.

 

Elkészült Webáruházakból

Rólunk Mondták

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető

Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek

Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.

T.Angéla / Projektvezető

Summary
Online katalógus készítés
Service Type
Online katalógus készítés
Provider Name
GrenT Média Kft,
Doba u. 5.,Budapest,Pest megye-1101,
Telephone No.+36307567900
Area
Budapest, Magyarország
Description
Mit jelent egy online katalógus? Gyakorlatilag egy olyan webáruházat készítünk ami a termékeket csak bemutatja viszont nem a megszokott formában értékesíti.
Gr3nT