Miért minket válasszon?

Miért minket válasszon?

"Minden webáruházunkat egyedi igények alapján testre szabjuk. Útmutatásunk alapján tudatosan a keresőkben való jobb helyezéseket célozzuk meg."

  • Setting up & managing accounts on top social media websites
  • Create buzz and build brand loyalty for you
  • Increase engagement and customer satisfaction
  • Increase the number of social votes and followers.

Az internetes jelenlét eredményességéhez nagymértékben hozzájárul az elkészült webáruház vagy weboldal egyszerű használhatósága, áttekinthetősége, de természetesen a keresőoptimalizálásra fordított energiák sem elhanyagolhatóak. Cégünk nagy gyakorlattal készít webáruházakat, honlapokat, és tevékenységével elősegíti a keresőben való minél jobb helyezések elérését.

Munkánk során kiemelt jelentőségű területként kezeljük az egyedi igényeknek való minél teljesebb megfelelést, így legyen szó akár webáruházak személyes elképzelésre szabásáról, már meglévő webshopok átalakításáról, fejlesztéséről, akár céges weboldalak egyedi arculattal való ellátásáról, a kedvező árak és a profizmus vonzó kettőségét kínáljuk.

Internet felhasználóként minden bizonnyal Ön is tisztában van azzal, hogy webáruház, honlap használat során mennyire fontos az áttekinthetőség és az egyszerű használat. Az Ön által megálmodott, és a részünkről kivitelezett eredmények magukért beszélnek. S hogy miért érdemes még szakembereink mellett letennie a voksot?

Icon box
Mobilbarát kialakítás

Responsive kivitelezéssel segítjük elő a honlap tökéletes megjelenítését, történjen annak használata bármilyen eszközzel.

Icon box
Vevőcsalogatás

A webáruházakat vevőcsalogató funkciókkal látjuk el, ezzel elősegítve az értékesítési számok növekedését.

Icon box
Könnyű kezelhetőség

Webáruház készítés során az egyszerű kezelhetőséget és a könnyen áttekinthető adminisztrációs felületet tartjuk szem előtt.

Icon box
Könnyű adminisztrálás

Honlapkészítés során az egyszerű kezelhetőséget és a könnyen áttekinthető adminisztrációs felületet tartjuk szem előtt.

Icon box
Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás és az online marketing terén otthonosan mozogva mindent megteszünk annak érdekében, hogy weboldala minél előkelőbb helyezést érjen el a keresőben.

Icon box
Letisztult sablonok

Letisztult, tetszetős design alkalmazásával tesszük vonzóvá weboldalát a látogatók számára.

Icon box
Migrálás

Régi weboldalak új alapokra költöztetését rövid határidőkkel, profi kivitelezéssel vállaljuk.

Icon box
Egyedi igények

Egyedi igényeit és elképzeléseit olyan formában valósítjuk meg, hogy az a szakmai követelményeknek is maximálisan megfeleljen.

Icon box
Sikeres együttműködés

Esztétikus, igényes, képekkel, videókkal ellátott weboldalakat készítünk a felhasználói élmények minél teljesebb kielégítése, s ezáltal az Ön cégének sikeres piaci jelenléte érdekében.

Mondja el terveit, kérje ajánlatunk

Segítünk megtalálni Önnek a legjobb megoldást webáruháza, honlapja kialakítására.

//grentmedia.hu/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-3.png

Mondja el problémáját!

Webáruház kialakításainkkal Önnek is sikeres lehet vállalkozása. Internetes jelenlét erősítésében is segítségére tudunk lenni.

M. Katalin

Csak ajánlani tudom őket, nagyon tudják, mi kell a megbízónak!

Avatar

E. Imre

Már meglévő webáruház tulajdonosaként keretem fel a GrenT Médiát. Az elképzelésem egy új motoron alapuló több funkciót biztosító rendszer volt, felhasználóbarát felülettel. Ennek megvalósításában leltem partnerre. Rugalmasság, segítőkészség, türelem és korrekt ár jellemzi a GrenT Médiát, csak ajánlani tudom őket.

Avatar

M. Róbert

Gyors kivitelezés mellett nagyszerű munkát végeztek a fiúk. Gyorsan, szakszerűen készült el az új Opencart webáruházam.

Avatar

Call to action image

Még több információért hívjon minket+36 30 756 7900 vagy írjon nekünk: info@grentmedia.hu