A tartalombővítés a tartalommarketing ma mindennek az alfája és omegája. Minden médiumban és csatornán azt olvashatjuk, hogy bővítsük és lehetőleg csak egyedi tartalommal töltsük meg webáruházunkat. Mi erre csak a legjobb és legprofibb megoldást javasoljuk az pedig a WordPress. Egy stabil wordpress-es bloggal igazán ütős cikkeket publikálhatunk webáruházunk részére.

Miért jó egy WordPress blog webáruház mellé?

Nem kell a webáruházunkat olyan funkcióval traktálni aminek semmi köze a termékekhez
Egy profi webáruház mellé egy profi WordPress blog dukál
Egy jól elkészített design akár 90-98%-ban hasonló lesz mint a webáruházunk arculata, így a felhasználó észre sem veszi, hogy más oldalt böngészik.

A Google zabálja a WordPress-es tartalmakat, mivel a WordPress és azok pluginjaival remek cikkeket lehet előállítani.

Rendkívül jó funkciókkal rendelkezik ami az áruházhoz kapcsolható és emellett sok más funkcióját is kihasználhatjuk a webáruház köntöse mögül.

Persze nem kell "Blog"-nak hívni, lehet az hírek vagy médiainformáció vagy ötletek, a név az mindegy a lényeg az, hogy a cikkek összeszedetten és jól elérhető, címkézhető funkciókkal rendelkezzenek és mindet keresőoptimalizáltan tegyék

Mi elvégezzük az Ön Webáruház sablonja alapján a Blog design kivitelezést. Telepítjük és beállítjuk a wordpress-t és ezután már csak azt kell megoldanunk, hogy szükség esetén ezek a cikkek a webáruház főoldalán is megjelenjenek.

Kérje Ajánlatunk blog telepítésről

pl: http://enwebaruhazam.hu

Kérjük írd meg miben tudunk segíteni!

Elkészült Webáruházakból

Rólunk Mondták

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető

Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek

Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.

T.Angéla / Projektvezető

Summary
Blog webáruház mellé
Service Type
Blog webáruház mellé
Provider Name
GrenT Média Kft,
Doba u. 5.,Budapest,Pest megye-1101,
Telephone No.+36307567900
Area
Budapest, Magyarország
Description
A tartalombővítés a tartalommarketing ma mindennek az alfája és omegája. Webáruház mellé kell egy blog amiben a tartalmakat tudjuk bővíteni
Gr3nT