Webáruház fontos feltételek

 

Egy webáruház elkészítésével még nem vagyunk a munka végén. Minden terméket beállítottunk, minden fotót, árat, költséget, megadtunk, akár hátra is dőlhetnénk. Azonban mint minden országban, hazánkban is vannak törvények amik vonatkoznak a webáruházakra.

Ezekről már nagyon sokat lehetett olvasni, mi kell ahhoz, hogy a webáruházunk kifogástalanul működjön.

Első és legfontosabb dolog, hogy a megrendelt termékről számlát tudjunk adni, vagy is az állam és a vásárló felé is törvényesen kerüljön eladásra a termék. Ehhez választhatunk többféle vállalkozási formát, ezt mindenki maga dönti el melyik a megfelelő számára.

A részletes leírást most itt nem vezetjük le inkább érdemes ellátogatni a www.torvenyeswebaruhaz.com címre, és az átolvasás után, letölteni az egész pdf dokumentumot és alaposan átolvasni. A dokumentum itt található: webáruház törvény.

A fontos és hogy mindent kitöltsünk és megadjunk a weboldalunkon, mert azonnal büntetést von maga után, ha valamit nem adnánk meg, és egy ellenőrzésbe futnánk bele.

Azonban ez még csak a gazdasági és online része. Egy megrendeléskor és annak kézbesítéskor nyomatékosan vagy is a csomagban is ott kell lennie, hogy a terméket 8 napon belül visszaküldheti a megrendelő (2014-ben ez 14 nap lesz).

A 2014 március 15-től új változások lépnek életbe:

A legfontosabb tételek:

 • az elállási jog 14 napra fog növekedni
 • elállási / felmondási mintatájékoztatót tartalmaz a rendelet
 • elállási /felmondási nyilatkozatmintát tartalmaz a rendelet
 • a vásárló elállási esetén 14 napon belül köteles a terméket feladni

Részletekbe menően itt olvashatunk róla!

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház Keresőoptimalizálás
   mobilbarát webáruház

   4 érv a mobilbarát webáruház mellett

   Ezért kell neked is mobilbarát webáruház Biztosan nem először hallasz a mobilbarát webáruház elnevezésről, mégis azzal kezdenénk jelen bejegyzésünket, hogy megmagyarázzuk, miről…
   Tovább olvasom
   webáruház blog

   5 példa miért jó webáruház mellé a blog

   A blogírás óriási lökést adhat a webáruházhoz. A blog a webáruházban egy népszerű csatorna ahol megosztására kerülhetnek értékes információk a termékről…
   Tovább olvasom
   kulcsszavak, kulcsszó

   Kulcsszavak kiválasztása lépésről lépésre

   Egy webáruház készítésekor fontos mozzanat a megfelelő kulcsszavak kiválasztása. A kulcsszavaknak alapvető jelentésük van a keresőoptimalizálásban. Nagyon rá kell hangolódni…
   Tovább olvasom