Multi webáruházak fel/el(készítése)

A több webáruház több bevételt jelent és a kiéleződött piacon ez egy jól felépített webáruház családdal minden gond nélkül megoldható, és olyan előnyre tehet szert a konkurencia előtt amit igen nehéz behozni. Ha mobiltelefont értékesítünk akkor mellé nyithatunk egy webshopot a tokokra és nyithatunk egyet a memória kártyákra is.  Jó marketing tudással és némi tőkével ezek a webáruházak önállóan is termelik a bevételt függetlenül egymástól.

De a jó hír az, hogy ezt akár 1 adminisztrációs felületről is kivitelezhetjük. Nem kell minden webáruházhoz külön belépni és külön foglalkozni a termékekkel a megrendelésekkel. Egy helyen minden elérhető, így sok időt és energiát spórolhatunk meg magunknak.

Hogyan lehet Dupla / Tripla webáruháza?

 

multistore webáruház

Gyakorta elég a megoldáshoz egy webáruház elkészülte után egy teljes másolat készítése. A fontos információk átírása és a design csere után és az új termékkör feltöltésével már is két harcra kész webáruházunk van.

A másik megoldás az, hogy az Opencart multishop technológiát alkalmazzuk, ahol már csak a sablont kell lecserélni és a termékeket elszeparálni a megjelenítendő webáruházakhoz.

A webáruházak elkészülte után már csak a marketing marad hátra, hiszen egyetlen webshop sem képes profitot termelni látogatók nélkül. Segítségünkkel a megfelelő felmérések és elemzések után a termékprofil beállításával elindul a folyamat.