+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

WEBÁRUHÁZ DUPLIKÁLÁS

Multi webáruházak fel/el(készítése)

A több webáruház több bevételt jelent és a kiéleződött piacon ez egy jól felépített webáruház családdal minden gond nélkül megoldható, és olyan előnyre tehet szert a konkurencia előtt amit igen nehéz behozni. Ha mobiltelefont értékesítünk akkor mellé nyithatunk egy webshopot a tokokra és nyithatunk egyet a memória kártyákra is.  Jó marketing tudással és némi tőkével ezek a webáruházak önállóan is termelik a bevételt függetlenül egymástól.

De a jó hír az, hogy ezt akár 1 adminisztrációs felületről is kivitelezhetjük. Nem kell minden webáruházhoz külön belépni és külön foglalkozni a termékekkel a megrendelésekkel. Egy helyen minden elérhető, így sok időt és energiát spórolhatunk meg magunknak.

Hogyan lehet Dupla / Tripla webáruháza?

Gyakorta elég a megoldáshoz egy webáruház elkészülte után egy teljes másolat készítése. A fontos információk átírása és a design csere után és az új termékkör feltöltésével már is két harcra kész webáruházunk van.

A másik megoldás az, hogy az Opencart multishop technológiát alkalmazzuk, ahol már csak a sablont kell lecserélni és a termékeket elszeparálni a megjelenítendő webáruházakhoz.

A webáruházak elkészülte után már csak a marketing marad hátra, hiszen egyetlen webshop sem képes profitot termelni látogatók nélkül. Segítségünkkel a megfelelő felmérések és elemzések után a termékprofil beállításával elindul a folyamat.

Miért minket válasszon?

Mobilra optimalizált és keresőbarát webáruházakat készítünk. Legyen Ön is sikeres webáruházaink egyik tulajdonosa

GrenT Média Kft.

+36 70 363 7900

info@grentmedia.hu

Érdeklődjön áraink felől?

3 + 7 =

Kiemelt munkáinkból

Néhány munkánkból amikre ügyfeleinkkel együtt vagyunk méltón büszkék

Rólunk Mondták

“Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.”

T. Angéla

Projektvezető

“Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.”

K. M. Magdi

Megrendelő