Beszámolók

Büszkék vagyunk arra, amit csinálunk. Sőt, azt látjuk, így gyökeresen eltérők lehetünk mint a legtöbb ügynökség . Ügyfeleinkkel a kapcsolatunk nem indul 09:00-kor és ér véget 18:00-kor - mi bármikor velük maradunk.

Beszámolóink

Olvassa el mind!
All
Csak ajánlani tudom őket, nagyon tudják, mi kell a megbízónak!
Woocommerce megrendelő
M. Katalin
Ennyire gyors és profi kiszolgálásban rég volt részem. Öröm ilyen kivitelezővel dolgozni.
H. László
Elavult Joomla-s honlapunk helyett egy Wordpresses csodát kaptunk, az ötletek megvalósítása profin lettek kivitelezve.
S. Péter
Cégvezető
Lelkes csapatunk remek kivitelezőkre talált és szuper projektekben dolgoztunk együtt.
G. Nóra
MI
Mindig lehet rájuk számítani. Az ötleteink mindig táptalajra találtak.
Opencart rendelő
M. Péter
IT vezető

Már meglévő webáruház tulajdonosaként keretem fel a GrenT Médiát. Az elképzelésem egy új motoron alapuló több funkciót biztosító rendszer volt, felhasználóbarát felülettel. Ennek megvalósításában leltem partnerre. Rugalmasság, segítőkészség, türelem és korrekt ár jellemzi a GrenT Médiát, csak ajánlani tudom őket.

E. Imre
Gyors kivitelezés mellett nagyszerű munkát végeztek a fiúk. Gyorsan, szakszerűen készült el az új Opencart webáruházam.
Opencart rendelő
M. Róbert
Tulajdonos
Lassú és körülményes WooCommerce áruházam módosításaival egy jól és gyorsan működő webshopot kaptam vissza. Pazar kivitelezés.
Opencart rendelő
K. Gábor
Cégvezető
Egy elavult webshopból fejlesztettek számomra egy új lehetőségekkel kecsegtető Opencart webáruházat. Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés. Nagyon elégedett vagyok.
Opencart rendelő
M.Szilárd
Tulajdonos
Magasra tett mércémet a srácok gond nélkül ugrották meg. Nyakatekert fejlesztéseimet ügyfeleim rendelései igazolják nap mint nap. Ilyen fejlesztőkkel jó dolgozni.
Opencart rendelő
A. Benedek
Referens
Félbehagyott webáruházam a srácok befejezték, sőt új funkciókkal látták el. Tetszetős webshopt készítettek számomra.
Woocommerce megrendelő
K. Borbála
Tulajdonos
Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.
Woocommerce megrendelő
K. M. Magdi
Megrendelő
Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.
Cs. Krisztina
Marketinges
Amióta Grent Média segít nekünk a webáruház fejlesztésében, minden egyedi igényünk gyorsan és szakszerűen megvalósult. Csak ajánlani tudom Őket.
Németh Balázs
sebomuszaki.hu
A szolgáltatás remek volt, igazából mindent sikerült megoldani amit kértem. A legjobb az egészben az volt, hogy rengeteget kérdeztem és ezáltal megtanultam a rendszer kezelését, így a továbbiakban magam is boldogulok.Ha egy 10-es skálán értékelni kellene akkor legalább 9 pontot adnék.
N.Dávid
Tulajdonos
Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.
T.Angéla
Megrendelő
Aki webáruházat üzemeltet az tudja ,hogy milyen fontos egy egy felmerülő probléma időbeni elhárítása.Küzdöttem egy pár "szakemberrel" mire megtaláltam azt a csapatot akik minden elképzelésemet megvalósítják és segítenek fejlesztéseikkel,ötleteikkel gyors és megbízható munkájukkal.A már már baráti megbeszélések alkalmával értékes tudásnak is a birtokába jutok minden egyes alkalommal ami segítheti vállalkozásomat.
G. József
Tulajdonos