A szolgáltatás remek volt, igazából mindent sikerült megoldani amit kértem. A legjobb az egészben az volt, hogy rengeteget kérdeztem és ezáltal megtanultam a rendszer kezelését, így a továbbiakban magam is boldogulok. Ha egy 10-es skálán értékelni kellene akkor legalább 9 pontot adnék.
N.Dávid
Tulajdonos
Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük
T.Angéla
Projektvezető
Minden elképzelésemet megvalósítják Aki webáruházat üzemeltet az tudja ,hogy milyen fontos egy egy felmerülő probléma időbeni elhárítása. Küzdöttem egy pár “szakemberrel” mire megtaláltam azt a csapatot akik minden elképzelésemet megvalósítják és segítenek fejlesztéseikkel,ötleteikkel gyors és megbízható munkájukkal. A már már baráti megbeszélések alkalmával értékes tudásnak is a birtokába jutok minden egyes alkalommal ami segítheti vállalkozásomat..
G. József
Tulajdonos
Gyors kivitelezés mellett nagyszerű munkát végeztek a fiúk. Gyorsan, szakszerűen készült el az új Opencart webáruházam.
M. Róbert
Tulajdonos
Minden egyedi igényünk gyorsan és szakszerűen megvalósult
Németh Balázs
Projektvezető