Top 5 Reszponzív webdesign Opencarthoz

 

 

Opencart webáruházunkhoz reszponzív webdesignt kell választanunk, íme néhány javaslat a csúcskategóriából.
Mind azonnal elérhető, telepíthető már csak választanunk kell!

Shoppica – Prémium OpenCart design

Shoppica – Premium OpenCart Theme

Shoppica már több éve garantálja a professzionális online jelenlétet. A tiszta és modern megjelenítést lehetővé tesz mindenfajta témában. Ebben a reszponzív webdesignben szinte minden elem színének megváltoztatása lehetséges, ezzel megadhatja a lehetőséget, hogy egy egyedi e-kereskedelmi weboldalt üzemeltessen, amely kiemelkedik a tömegből!


Cupid – R.Gen OpenCart webáruház design

Cupid – R.Gen OpenCart Store Template

Ez a prémium OpenCart témát fejlett admin modullal kapjuk meg. Ezáltal nagymértékben testreszabható, könnyen használható és teljesen rugalmas. Alkalmas minden típusú üzlethez. Ez akár a legjobban megfelelő lehet egyéni projektekhez.


[highlight colour=”red”]Reszponzív webdesign telepítése. Érdeklődjön![/highlight]


Sellya – Reszponzív OpenCart design

Sellya – Responsive OpenCart Theme

 

Sellya egy teljesen reszponzív webdesign OpenCart webáruházunkhoz ami bármilyen bolthoz megfelelő lehet, mert Bootstrap keretrendszerrel készült emiatt a legújabb HTML5 és CSS3 funkciókkal működik. Az admin panelen 300+ beállítás teszi lehetővé, hogy extrém testreszabást tudjunk végrehajtani HTML vagy CSS ismerete nélkül. Meg lehet változtatni az áruház kinézetét több mint 130 színben, alkalmazhatunk 275 féle hátteret vagy feltölthetünk hozzá saját hátteret is. Nagyon jól néz ki, az asztali monitoron, tablet-en és mobilon is.


Polianna – Reszponzív OpenCart design

Polianna – Responsive OpenCart Themes

 

Polianna designt felhasználhatjuk bármilyen típusú termékekhez, mert adott egy tiszta design, és ezt nagyon könnyen használhatja bármilyen ügyfél. Ez 3 különböző slidshows-t kapunk a pénzünkért, na és persze több böngészővel kompatibilis.


Prémium reszponzív OpenCart design – Digital World

Premium Responsive OpenCart Themes – Digital World

Ez a reszponzív DigiWorld online áruház design minden vásárló eszközén jól fog mutatni. Sőt, a design-t egy új slideshow tecnikával kapjuk amely korlátlan felirat réteget, számos átmentet és beállítást enged meg.  A Boss zoom és Quickshop funkciókkal a Digiworld fejlesztői biztosítják hogy a látogatók sűrűbben jönnek vissza a kényelmes szolgáltatások miatt.

 

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom