Hedue webáruház

Hedue.hu webáruház frissítése Megrendelőnk kérésére a régi webáruházát új Opencart rendszerre költöztettük át. Teljes kategória és termék valamint vásárlók és vásárolt termékek és minden más tartalom migrációja. Új sablon került beállításra, amit jelenleg nem aktiváltunk.

Nyelvi lektorálás honlap

Dr. Molnár Katalin nyelvész, kommunikációs tréner honlapja. Megbízónk kifejezett tervekkel, teljes szakmai bemutató anyagának megjelenítéséhez kereste meg csapatunkat. Terv volt továbbá az új publicisztikák kezelése, szakmai blog beindítása valamint az ajánlatkérésekhez egy teljes űrlap kivitelezése. WordPress CMS rendszer használata tökéletes választás volt, valamint a kiválasztott design is a célhoz legjobban passzolt.

Fodrászüzlet webáruház

Fodrászüzlet webshop – teljes rendszer kivitelezés A kivitelezéshez csak termékadatokat valamint az előre megvásárolt sablont kaptuk meg. Az elkészítéshez Opencart webáruházrendszert választottunk, mely a megrendelő teljes tetszését elnyerte.

Biobolt webáruház

Biobolt.co webáruház kivitelezése Megrendelőnk egy teljesen új webáruház rendszer kivitelezésével bízta meg csapatunkat. Az áruház termékadatait csapatunknak átadva a munkák azonnal megkezdődtek. Az áruház kivitelezéséhez Opencart webshop rendszert választottunk. Egyedi modulokkal megtámogatott áruház rövid időn belül életre kelt, amihez a szükséges funkciókat hamar hadrendbe állítottuk.

Lpv webáruház

lpv.hu webáruház programozás, fejlesztés Otthoni és ipari páramentesítők értékesítéséhez Opencart webáruház készítésével bízták meg csapatunkat. A teljes kialakítás és beállítás mellett egy WordPress blog is telepítésre került hasonló kialakításban mint az áruház. Egyedi fejlesztésként kosár funkció került telepítésre.

Horgászszállások honlap

Horgászszálláskereső.hu – teljesen új honlap kivitelezése Cél a horgászszállások megjelentetése, ingyenes szállásbeküldés, ajánlatkérés és szállásfoglalás az oldalon keresztül. A teljes szálláslista egy magyarországi térképen is megtekinthető. A weboldal kivitelezéséhez wordpress CMS rendszer lett kiválasztva, mely egy remek sablonnal sikerült elkészíteni.