webáruház myfloor

Sense of Beauty webáruház készítése

A Sense of beauty WooCommerce alapokra költözött. A népszerű és sikeres termékek méltó webáruházat kapott.

A FELADAT

Egy új webshop felépítése WooCommerce alapokon, a korábban már elkészített bejegyzések és termékek, kategóriák átemelése

webáruház

A KIVITELEZÉS

A WooCommerce honlap könnyű használata miatt kiválasztott webáruház motorra esett a választás amihez egy szép sablont telepítettünk. Az általános webáruházakhoz képest itt a marketing anyagok kerültek előtérbe a termék ezeken kerül értékesítésre.

webáruház

Kérje egyedi ajánlatunkat WEBÁRUHÁZ kivitelezéshez, FEJlESZTÉSHEZ, átalakításhoz!

Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés

Egy elavult webshopból fejlesztettek számomra egy új lehetőségekkel kecsegtető Opencart webáruházat. Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés. Nagyon elégedett vagyok.

M.Szilárd / Megrendelő

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető