olaszországi kempingek

Dolce Mare - olaszországi kempingek honlap új formába öntése

A teljes tartalom migrálása a korábbi oldalról, valamint foglalást elősegítő űrlapok kivitelezése

Megbízónk korábbi HTML oldaláról át kellett a tartalmat migrálni egy új honlapba. A tartalom mennyiségét tekintve a wordpress került kiválasztásra, mely tökéletesen megfelelt a feladatra. A szállások bemutatása és a környező látványosságok formába öntésén túl az ajánlatkérések kezelését kellett kivitelezni.

Az Onsite seo mellett linképítés is kivitelezésre került.

Kérje egyedi ajánlatunkat WEBÁRUHÁZ kivitelezéshez, FEJlESZTÉSHEZ, átalakításhoz!

Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés

Egy elavult webshopból fejlesztettek számomra egy új lehetőségekkel kecsegtető Opencart webáruházat. Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés. Nagyon elégedett vagyok.

M.Szilárd / Megrendelő

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető