A legjobb nyílt forráskódú webáruház platformok

 

opencart, woocommerce, prestashop, magento webáruházakNyílt forráskódú e-kereskedelmi szoftverek vagyis a webáruház motorok hasznosak mind a kis, mind a nagyméretű vállalkozások számára, amelyek üzletelni akarnak az interneten. Ezek fontos szerepet szolgálnak abban, hogy növelhessük a termelékenységet és a márka hírnevét, minimális erőfeszítéssel és alacsonyabb költségszinten népszerűsíthessük azt.
Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb nyílt forráskódú webáruház szoftvereket vagy üzleti alkalmazásokat, ezeket hogyan segítik a rendelkezésre álló különböző modulok / kiterjesztések, és ezzel hogyan fokozzák a funkcionalitás a kereskedelemben.

Magento

2008-as évben indult, mint egy nyílt forráskódú e-com webes alkalmazás. A Magento már elért mintegy 4 milliárd letöltést. A Magento sikeressége  az objektumorientált programozásban (OOP) rejlik, ami a leghatékonyabb módja a programozásnak. Ez teszi a Magento-t mint megoldást sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá az e-kereskedelmi megoldások közül a cégtulajdonosoknak.

Magento-t páratlan szolgáltatásokat veszik körül, mint például a rugalmas tervezés, hatékony marketing eszközök, és 24/7 support teszi a preferált választássá a kis és nagy vállalkozások tulajdonosai között.

Prestashop

Prestashop szintén egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi webáruház szoftver megoldás, amely gyors és könnyen telepíthető. A Prestashop innovatív és kiváló megoldásnak tűnhet minden típusú vállalkozásnak. Vannak bizonyos műszaki követelmények Prestashop-nál is, mint az Apache webszerver 1.3, PHP 5, MySQL 5, Linux vagy Unix. A Prestashop felhasználók elégedettek lehetnek  mivel megbízható és rugalmas rendszert használhatnak.

OpenCart webáruház motor

OpenCart PHP és a MySQL alapokra épül, ezzel könnyen fejleszthető a nagy e-kereskedelmi oldalakhoz is. OpenCart ban a modulok és a sablon kezelése is könnyű. Összehasonlítva Magento-t és a Prestashop-ot, az OpenCart alatt kevesebb időbe telik, hogy befejezzen egy sablon integrációt vagy modul telepítést.

Amiért mi ajánljuk az Opencart webáruházakat arról itt leírjuk személyes javaslatainkat is, de röviden:

 • Alacsony költséggel kivitelezhető
 • Nyílt forráskódú, személyre szabható és rugalmas
 • Mobilbarát kialakítás
 • Ingyenes és fizetős extra módosítások
 • SEO funkciók rendelkezésre állnak
 • Analítika, statisztika, adatkövetés
 • Biztonságos fizetés és szállítási módok
 • Korlátlan nyelv és pénznem valamin multi-store
 • Kuponok, Akciós, jutalom pontokat és Ajándékutalvány
 • Felhasználói bázis és a közösségi tudásbázis

WooCommerce webshop plugin

A WordPress alapokra épül, rövid idő alatt nagy népszerűségnek örvendő webáruház alkalmazás. Háttérben a folyamatosan frissülő WordPress közösséggel szinte kiapadhatatlan háttérsegítséggel rendelkezik.

Amiért mindezek jó választás lehetnek mindenkinek:

 • Számos modul / kiterjesztések közül lehet választani
 • Együttműködik a Microsoft, Apache, PHP és a MySQL rendszerekkel
 • Alapból több fizetési átjárók közül lehet választani
 • Eszközök állnak készen a mentés és visszaállításra
 • Támogatják a több pénz nemet a választott ország alapján
 • Kezelhetjük a B2B ügyfeleket is akár fogyasztói csoportokon át
 • Regisztráció nélküli vendég pénztár, hogy megkönnyítése a gyorsabb eladást
 • SEO központú megközelítés
 • Korlátlan kategória / termék opció
 • Biztonságos fizetési átjárók

Dióhéjban, a fent említett Nyílt forráskódú webáruház szoftver alkalmazások egy új irányt nyújtanak az e-kereskedelmi vállalkozásoknak. Ha megismerjük ezeket a szoftvereket, akkor képesek leszünk arra, hogy működtessünk egy webáruházat, amely nem csak értékesít, hanem elismert márkaként is jól funkcionálhat.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom