Keresőoptimalizálás, biztonság, vevői kényelem – WooCommerce

A WooComerce alkalmazás segítségével egy hatékony, könnyen kezelhető és vevői oldalról nézve is egyszerű webáruház készíthető. Számos előnye, az ingyenes és a fizetős kiegészítők adta végeláthatatlan lehetőségek mellett a WooCommerce webáruház kifejezetten biztonságos. Ez nem csak üres beszéd. A WooCommerce-t a méltán közismert Sucuri szakemberei vizsgálták át, minden bővítményét beleértve, így az előbbi kijelentés egyértelműen igazolható.

WooCommerce webáruház készítés

sucuri biztonságA biztonsági lehetőségek messze nem elhanyagolhatók, főleg, ha komoly tétje van a dolognak. A bevitt adatokhoz való idegen hozzáférés hatalmas galibát, óriási veszteségeket jelenthet és talán még a rolót is le kell húzni utána. Webáruház készítésnél a biztonsági szempontokat minden apró lépésnél figyelembe kell venni.

A WooCommerce természetesen megfelel az aktuális SEO irányelveknek is, a keresőbarát szerkezet rendkívűl jó helyezéseket biztosíthat. Keresőoptimalizálás nélkül manapság nincs e-kereskedelem, tehát nem működhet enélkül egyetlen webáruház sem, hiszen amit nem talál meg senki, az olyan, mint ha nem is létezne. A verseny hatalmas, a szakemberek egyre jobbak, haladni kell folyamatosan az aktuális lehetőségek kiaknázásával.

woocommerce ninjaA WooCommerce lehetőséget ad arra, hogy statisztikákat készítsünk az eladásokról. Lehet ez heti, havi vagy akár napi, sőt egyes termékekre lebontott statisztika is. Ez lényegében a piac figyelemmel kísérése, így könnyebben nyomon követhető, hogy mi az, ami kell az embereknek. Nagy előny ezzel tisztában lenni.

Vásárlói oldalról is megvannak a WooCommerce webáruházak előnyei. Az egylépcsős vásárlást mindenki szereti, mert nem kell külön regisztrálni, hanem egy oldalon elég csak megadni az adatokat és máris lehetővé válik a vásárlás. Természetesen nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy kötelezővé tegyük a vásárlás előtti regisztrációt, ami azért tartogat jó dolgokat is. A regisztrált vásárlók nyomon követhetik a rendeléseiket, beállíthatják, módosíthatják a profiljukat, és megnézhetik, milyen termékeket rendeltek korábban. A webáruházban való eligazodás is nagyon könnyű, ha WooCommerce alapokra építünk. A vevők többféle szempont alapján szűrhetnek, így gyorsan megtalálják, amire szükségük van.

Webáruház készítéskor mindig felmerülnek olyan igények, amikhez már elérhető egy elkészült modul vagy plugin. Persze igény szokott felmerülni olyan fejlesztésre is amihez nincs előre elkészített módosítás.

WooCommerce webshop bővítése az előzőekben leírtak miatt gyorsan és jól kivitelezhető. Ehhez persze az elhagyhatatlan WordPress adja a biztos hátteret.  A WordPress ami sok segítséggel, könnyű kezelhetőséggel és folyamatos fejlesztéssel biztosítja webáruházunk biztos alapjait.

woocommerce pénztár

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.