Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Partnereink gyakran feltett kérdéseiből szedtünk össze egy csokorra valóval.

Egyedi elképzeléseim is megvalósíthatóak?

Törzsvásárlói kedvezmények, akciós termékcsoportok, rendeléskövetés, professzionális szűrési lehetőségek, időszakos kedvezmények, videós útmutató- a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. Megvalósítjuk bármilyen webáruház elképzelését, melyet fontosnak tart az értékesítés növelése érdekében.

Okostelefonon keresztül is használható az elkészült webáruház?

Cégünk a responsive kivitelezésnek köszönhetően olyan weboldalakat, webshopokat készít, amelyek minden gond nélkül használhatóak bármilyen eszközzel.

Mennyire gyors a termékfeltöltés? 

A könnyen kezelhető adminisztrációs felületnek köszönhetően pillanatok alatt feltölthet termékeket képekkel, leírásokkal együtt, hogy azok híre mihamarabb eljusson potenciális vásárlóihoz. Azonban a tömeges termékfeltöltéshez is van megfelelő technikai megoldásunk.

Többnyelvű webáruházat szeretnék- lehetséges?

A minél szélesebb vásárlói kör elérése érdekében az Opencart és a WooCommerce webáruházaink is többnyelvű webáruházként használhatóak, így termékeivel és szolgáltatásaival jelen lehet a környező országokban érdeklődő felhasználók számára is.

Lehetséges igényes webáruházat elérhető áron készíttetni?

Szakemberként a területen tevékenykedve kiemelt jelentőségűnek tartjuk ügyfeleink elégedettségét. A költséghatékony webáruházak készítése nem csak az ügyfelek számára vonzó profittermelő megoldás miatt bizonyulnak jó választásnak, hanem az általunk kínált szakértelem tökéletes megvalósulásának okán is.

Érdemes webáruházat üzemeltetni?

Az internetes kereskedelem minden korábbinál nagyobb mértékben fejlődik, a felhasználók pedig egyre gyakrabban érdeklődnek az online felületen, webáruházon keresztüli gyors és egyszerű vásárlási lehetőségek iránt. Tehát egy jó webáruház kialakítás egyértelműen növelni fogja bevételeit.

Hogyan találnak majd rá az áruházra a vevők?

Cégünk szakemberei otthonosan mozognak a keresőoptimalizálás és az online marketing terén is, tehát segítséget tudunk nyújtani ahhoz is, hogy a keresőben minél kedvezőbb helyen szerepeljen webáruháza.

Utólag is lehetőség van egyes szükségessé váló módosítások elvégzésére?

Az elkészült weboldalak, webáruházak pontjai egyszerűen, akár utólag is átalakíthatóak. Megváltoztatható a termékek megjelenése, azok árazása, tulajdonságainak leírása, egységesíthető és további funkciókkal felruházható minden tartalom.

Mi a garancia, hogy tetszeni is fog a webshop a vásárlóknak?

A könnyen áttekinthető felület, a stílusos design mellett a már számtalanszor bizonyított vevőcsalogató funkciók alkalmazása is hozzájárul ahhoz, hogy minél több visszatérő vásárlónak örvendhessen.

Mennyire gyorsan lehet kezelni a webáruházakat?

Az akár egyéni igényeknek megfelelő kialakítás, vagy a már bevált sablonok lehetővé teszik, hogy mind áruház tulajdonosként, mind az internetes vásárlást előnyben részesítőként gyorsan és könnyedén elboldoguljon a felületen.

Webáruház készítés és honlap kialakításakor sok kérdés elhangzik, de mind fontos hogy még jobban megismerhessük az igényeket.

Partnereink webáruházai és honlapjai közben felmerült kérdések, megoldások mindig segítenek közelebb jutni a még tökéletesebb kivitelezéshez.

10

Aktív webáruház projekt

550

Elérhető webáruház sablonok

66

Elégedett Webshop tulajok

14

Folyamatosan továbbfejlesztett oldal