Globális e-kereskedelmi helyzet

 

Annyi opensource webáruház rendszerből lehet ma már válogatni, hogy ember legyen a talpán aki mindent ismeri, vagy esetleg használta is már őket. A builtwith.com oldalát böngészgetve érdekes adatokat kaphatunk ezekről a rendszerekről. Az oldalon vannak közzétéve ingyenes tartalmak is, de a krémet a fizetős verziók viszik.

Szerencsére lehet mazsolázgatni a közzétett nemfizetős adatokból is, amik szépen mutatják a mai trendeket, és persze ha volna egy korábbi adatunk akkor jól látszódna a a nagy rendszerek hullámgörbéi. Az adatokat több nagyságrendi változtatással is összehasonlíthatjuk.

https://builtwith.com/ecommerce/ oldalon azonban még részletes adatokat kapunk globálisan, vagy nemzetenként vagy akár stílusonként a használt webáruházrendszerekről.

A statisztika azonban a 2014 jan. 22-ei globálisan használt webshop motorokat mutatja százalékos bontásban.

https://trends.builtwith.com/shop oldalon viszont már a a felső “krém” webshopokat osztották szét, aminél a legfelső 1 millió webáruház felét opensource webáruház adja.

Ezért nem kell lenézni az Opensource webáruházakat, mert bár ingyenesen letölthető, de jó tudással és kiegészítőkkel igen is lehet jó webáruházakat futtatni.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom