Apróságok a több látogatóért

 

A webáruházaknak nagyon fontos, hogy minél többen látogassanak az oldalra. Ez ugye nyilvánvaló, nem is kell magyarázni, egyik fő cél. Erre alkalmas a keresőoptimalizálás, azaz a SEO, de ezen kívül is számos lehetőség van a szélesebb körben való megismertetésre.  Íme néhány tipp, hogy minél több emberhez jusson el az oldalad.

 1. Publikálj megfelelő kulcsszavakkal tarkított írásokkal minél többször.

  Megteheted akár naponta is, ahogy csak az időd engedi. Minél több annál jobb, de azért itt sem szabad túlzásokba esni. Ha sok a határterületeket körbejáró publikáció is, akkor sokkal nagyobb területről vonzod be az embereket.

 2. Legyen kapcsolatod a közösségi médiákkal.

  Ez is egy folyamatosan frissítendő dolog. Ha van például Facebook oldalad, akkor annak napi frissítése ugyanúgy fontos, mint a publikáció a webáruházad blogjában. Jó, ha a webáruházat facebookon keresztül lehet kedvelni, mert így a kedvelők ismerőseihez, majd azok ismerőseihez is el lehet jutni.
  népszerűsítsd webáruházad

 3. Legyenek szezonális publikációk, tartalmak

  . Az évszaknak megfelelő vagy épp az aktuális ünnephez kapcsolódód tartalommal is több látogatót lehet bevonzani. Ha több a látogató, valószínűleg több a vevő is.

 4. Hozd vissza a vevőidet!

  Ha valaki vásárolt már nálad, adj neki lehetőséget arra, hogy feliratkozzon a hírleveledre. A hírlevelek akciói, az értesítés új termékekről gyakran hozzák vissza a vásárlókat, ráadásul így megmaradsz a köztudatban, ami szintén fontos, hiszen sok vásárlóból biztos akad, aki beszélni fog rólad másoknak. A hírlevél reklám is egyben.

 5. Youtube csatorna.

  Egy webáruháznál nem biztos, hogy könnyű kitalálni, milyen videót lehet feltölteni hozzá. De egy kis kreativitással minden megoldható, a termékekhez kapcsolódó videókat pedig a webáruház youtube csatornáján tedd közzé és oszd meg a webáruházad facebook oldalán is.

A webáruház építése közben is érdemes ezeket átgondolni és már azonnal teljes gőzzel kezdeni. Ezek a tippek könnyen megvalósíthatók bármely webáruház építés közben, legyen szó WooCommerce vagy éppen OpenCart webáruházakról, a csatornák és közösségi média csatolása, a hírlevél mindegyikkel megoldható.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom